AKTYORLIK MAHORATIDA STANISLAVSKIY SISTEMASINING O’RNI - Najmiddinova Sarvara Samariddinovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada, teatr san’atining aktyorlik mahoratida K.S. Stanislavskiy etikasi va sistemasi haqida ma’lumotlar yoritilgan.