THE COMPLICATED LIFE PATH OF MOHAMMAD REZA OGAHIY - Teshayeva Dilyayra Muzaffar qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Muhammad Rizo Ogahiy hayot yo'lining o'ziga hos jabhali, ayriliqli, og'riqli damlar, aniq insoniy fikr, tirishqoqlik va jasorat namunasi bo'la olgan Ogahiy asarlari va o'zidan o'chmas iz qoldirgan shaxs ga bo'lgan e’tibor va hozirda Muhammad Rizo Ogahiy merosiga ko'rsatilayotgan e’tibor bevosita yoritib o'tilgan.