PEDIATRIYADA HAMSHIRALIK ISHI JARAYONINING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - To’rayeva Ra’no Ravshanbek qizi; Sadullayeva Zulayho Alisherovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bolalar parvarishida hamshiralik ishi jarayonlarining o’ziga xos xususiyatlari tahlil qilingan.