TEXNOLOGIYA FANINI АSОSIY SISTЕMАLАRI VA ULARNI QO`LLASH - X.M.Akramov; O.T.Mamayusupova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotasiya: Mazkur maqolada texnologiya fanida o’quvchilarni turli jarayonlarni amalga oshirishda qo’llaniladigan didaktik sistemalar, ularni afzalligi va kamchiligi tug’risida fikr yuritilgan. Mashg’ulot jarayonida qaysi sistema qulayligi yoritilgan.