MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA NOAN’ANAVIY USULLARDAN FOYDALANIB BO’YASHNING TURLI USULLARINI BOLALARGA O’RGATISH - Mansurova Dilnoza G'iyozovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada, maktabgacha ta'lim tashkilotlarida noan'anaviy bo’yashning turli usullaridan foydalanib mashg’ulotlarning olib borilishi hamda bo’yashni bolalarga o'rgatishning ahamiyati haqida so’z yurutilgan.