BIRNI KO’RIB FIKR QIL, BIRNI KO’RIB SHUKR QIL - Ismoilova Malika Ismoilovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Noshukrlik, shukrona qilib yashash haqida shuningdek uning hozirgi hayotimizdagi o’rni va ahamiyati haqida so’z boradi.