SPORT FAOLIYATINING PSIXOLOGIK TAVSIFI - Shomurotov Ulug’bek Melikboboyevich; Yuldashov Xasan Istam o‘g‘li; Qahhorov Jamshid Abdujalil o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada sport faoliyatining o’ziga xos xususiyatlari va unga aloxida e’tibor berilishi, sportchining sportga bo’lgan munosabatlari, sportchining sportga psixologik tayyorgarlikm ko’rishlariga talab qilinadigan texnik va taktik jixatdan etibor berilishini yoritilgan.