MAKTABGACHA TALIM TASHKILOTLARIDA MASHGULOTNING TUTGAN O’RNI - Ahmedova Surayyo (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Mashg'ulot - pedagogning bolalarni kerakli bilim va malakalardan frontal holda xabardor qilish jarayonidir. Ushbu maqolada maktabgacha ta'lim tashkilotda bolalarga ta'lim berishning asosiy shakli bo'lgan mashg'ulotning mazmuni va axamiyati xaqida so'z yuritiladi