MAKEDONIYALIK ALEKSANDR TARIXI HAQIDA AYRIM MA’LUMOTLAR - Hasanboyev To’raqul Foziljon o’g’li; Egamberdiyev Azizbek Ortiq o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Makedoniyalik sarkarda va davlat arbobi, g’ayrioddiy kuch qudrat sohibi Aleksandrning hayoti, uning bosqinchilik yurishlari hamda jahon siyosatida tutgan o’rni xususida so’z boradi.