INFORMATIKA TARAQQIYOT BOSQICHLARI - Obidova Mahliyo Ikromjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada informatikaning taraqqiyoti va uning rivoji xususidagi fikrlar ifodalangan.