PO‘LAT MO‘MIN IJODIDA BOLALAR TARBIYASI MASALASI - Barchinoy Ro‘zmatova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Maqolamizda bolalar yozuvchisi Po‘lat Mo‘minning hayot yo‘li, ijodiy faoliyati, qoldirgan boy merosi, asarlarining bolalar tarbiyasidagi ahamiyati haqida fikr bildirilgan.