ANVAR OBIDJON ASARLARINING BOLALAR ADABIYOTIDAGI O‘RNI - Begoyim Minavvarova; Sobirova Gulshoda (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Maqolamizda nafaqat bolalar yozuvchisi, balki kattalarning ham sevimli hajvchi yozuvchisi Anvar Obidjon ijodi, asarlaridagi bolalarga xoslik haqida so‘z yuritamiz.