SINFDAN TASHQARI MASHG’ULOTLARDA AQLIY VA MUSIQIY TARBIYANI SHAKLLANTIRISH YO’LLARI - Yoqubov Raxmatillo Istam o’g’li; Abdixodirova Go'zal Erali qizi; Maxkamova Shoxida Raxmatullayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yosh avlodni barkamol shaxs qilib shakllantirishda sinfdan tashqari olib boriladigan mashg`ulotlar va ularning dars jarayonidagi ahamiyati ilmiy jihatdan asoslangan. Sinfdan tashqari mashg’ulotlarda aqliy va musiqiy tarbiyani shakillantirish yo’llari keltirilan.