MATEMATIKA FANINI O‘QITISHDA ZAMON STANDARTLARIGA MOS RAVISHDA DARS TASHKIL ETISH - Muminova Ozodaxon (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada matematika fanini o’qitishda zamon standartlariga mos ravishda dars tashkil etish, Axborot texnologiyalari, Internet tizimi, Aniq fanlar metodikasining asosiy maqsadlari, Kompyuterli o‘qitishning afzalliklari haqida ma’lumotlar berilgan.