GEOMETRIK MASALALARNI YECHISHDA O’QUVCHILARNING O’QUV VA BILIM QOBILIYATINI SHAKLLANTIRISH - Xomidova Muxabbatxon Kamolxonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada o'quvchilarda geometrik masalalarni yechishda tayanch kompetensiyalardan foydalanishning metodik tasnifiga asoslangan va misollar yordamida batafsil tushuntirilgan.