QISQA MASOFAGA YUGURUVCHILARNING UMUMIY VA MAXSUS JISMONIY TAYYORGARLIGINI OSHIRISHDA QO’SHIMCHA SPORT JIHOZLARDAN FOYDALANISH - Akramov Zokir O'tkir o'g'li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada qisqa masofaga yuguruvchilarning umumiy jismoniy tayyorgarligi va raqobatbardoshligini oshirish uchun ularning mashg'ulotlariga qo'shimcha sport jihozlarini kiritishning afzalliklarini haqida ma'lumotlar berilgan.