BUDJET TASHKILOTLARIDA ISH HAQIDAN USHLANMALAR VA ICHKI AUDITNI TAKOMILLASHTIRISH - Haydarov Ozodjon Po’latjonovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada budjet tashkilotlari smetalari hisobi va ichki auditini muhim tamoyillarini takomillashtirish haqida fikr yuritilgan