XALQARO INVESTITSIYA HUQUQIDA “YASHIL TEXNOLOGIYALAR” VA QAYTA TIKLANADIGAN ENERGIYA - Qulmatova Nasiba Ismoil qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Mazkur maqola xalqaro investitsiya huquqida “yashil texnologiyalar” tushunchasi va uning o’rni, shuningdek, investitsiya faoliyatida qayta tiklanadigan energiya uchun kiritilgan investitsiyalarning tahlilini o’z ichiga oladi.