ТАКЛИФ ЭТИЛАЁТГАН ТАКОМИЛАШТИРИЛГАН ҚУРИТИШ БАРАБАНИНИНГ ИШЛАБ ЧИҚАРИШ ШАРОИТИДАГИ ОЛИНГАН ИҚТИСОДИЙ САМАРАДОРЛИГИ - М.Ахматов; Н.Ахматов; С.Уктамов (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Аннотация. Ушбу мақолада таклиф этилаётган такомилаштирилган қуритиш барабанининг ишлаб чиқариш шароитидаги тажриба синови, унда олинган илмий тадқиқот натижаларининг ҳисоб тахлиллари ва иқтисодий самарадорлиги келтирилган.