O’ZBEKISTONDA QUROQCHILIK SAN’ATINING RIVOJLANISH TARIXI - Bobojonova Dilnavoz Baxtiyorjon qizi; Abduboqiyeva Fotiha Ibrohimjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O’zbekistonda xalq amaliy san’atlaridan biri bo’lgan quroqchilik san’atining kelib chiqish tarixi, tasnifi, turlari hamda tuzilishi, xususiyatlari bilan insonning ruhiy holati, kayfiyatiga ta’sir etishi, bezatilgan narsalar hayotda foydalanilishi haqida ma’lumot keltirib o’tilgan.