DORIVOR O’SIMLIKLARNING KO’PAYTIRISH TEXNOLOGIYALARI - Ikromiddinov Behruzbek (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ushbu maqolada dorivor o’simliklarning ko’paytirish texnologiyalari va dorivor o’simliklarning xilma-xilligini saqlab qolish haqida ma’lumotlar keltirilgan.