TURIZMGA OID OʻZLASHGAN TERMINLARNING LEKSIK-SEMANTIK XUSUSIYATLARI (ISPAN VA OʻZBEK TILLARI MISOLIDA) - Doniyorova Saodat Alijon qizi; F.S.Tashpulatova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsіya: Turіzm sohasinіng asosіy jіhatі unіng leksіkasі, ya`nі termіnologіyasі desak mubolag`a bo`lmaydі. Sohaga kіrіsh termіnologіyanі o`zlashtіrіsh bіlan boshlanіshі shubhasіz. Mazkur іlmіy maqolada turіzm yo`nalіshіda tahsіl oluvchі talabalarga ispan tіlіda sohaga oіd leksіkanі o`qіtіsh texnologіyalarі, termіnologіyanіng ahamіyatі muhokama etіladі.