PROFILAKTIKA INSPEKTORINING BANDLIGI TA’MINLANMAGAN YOSHLARNI ANIQLASH VA ULAR BILAN ISHLASH FAOLIYATI - Mamajonova Oygul Omonjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola orqali Profilaktika inspektorining bandligi ta'minlanmagan yoshlarni aniqlash va ular bilan ishlash faoliyatining oʻziga xosligi ushbu turdagi huquqbuzarlikning sodir etilish sabablari va ularga imkon berayotgan shart sharoitlar hamda profilaktika inspektorining bandligi ta'minlanmagan yoshlarni aniqlash sohasidagi huquqbuzarlik faoliyati yoritilib mamlakatimizda ushbu huquqbuzarliklarni oldini olishga qaratilgan chora tadbirlar koʻrsatib oʻtilgan.