HUQUQBUZARLIKLAR PROFILAKTIKASI SOHASIDA MILLIY GVARDIYA SOHASI AHAMIYATI - Otajanova Shohista Bog’ibek qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada huquqbuzarliklar profilaktikasi sohasida Milliy Gvardiya sohasi ahamiyati , milliy gvardiyaning vazifasi haqida