XALQARO TIJORAT ARBITRAJIDA ISHLARNI BIRLASHTIRISHNING AFZALLIK VA KAMCHILIKLARI (KONSOLIDATSIYA) - Orolov Alimardon Elmurod oʻgʻli (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ushbu maqolada xalqaro tijorat arbitraji, ish yuritish tartibi, nizolarni birlashtirish jarayonida yuzaga keladigan muammolar va ularning yechimlari, taraflar va arbitraj sudining ishlarni birlashtirishdagi huquqlari, arbitraj sudida ishlarni birlashtirishning afzalliklari, ishlarni birlashtirishning nizoni hal qilishdagi ahamiyati, arbitrajda ishlarni birlashtirishning kamchiliklari haqida toʻxtalib oʻtilgan.