POYABZAL SANOATI ISHLAB CHIQARISH TEXNIK DARAJASI TAHLILI - Abduraxmanova F.A (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Maqolada poyabzal sanoatida foydalanilayotgan jihozlar, mashinasozlik va kompyuter texnologiyalarining hozirgi sur'atlari va rivojlanish darajalarida mashinalarning xizmat qilish muddati, ularning ishlab chiqarilgan mahsulot sifatiga ta'siri, mahsulot sifati ko'pincha ishchilarning jismoniy va ma'naviy holatiga - inson omiliga, ustaxona va har bir ish joyidagi mehnat sharoitlariga bog'liqligi tahlil qilingan.