BOSHLANGʻICH SINFLARDA BERILADIGAN GEOMETRIYA MATERIALLARINI O‘RGANISHDA O‘QUVCHILARNING KOMPITENTLILIGINI OSHIRISH - Abrayeva Mehrangiz (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlangʻich sinflarda beriladigan geometriya materiallarini o‘rgatishda o‘quvchilarning kompitentliligini oshirish haqida ma’lumotlar keltirilgan.