TARIX DARSLARINI TASHKIL ETISHDA ZAMONAVIY METODLARDAN FOYDALANISH - Turgunboyeva Moxigul Davronboyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Anatatsiya: Mazkur maqolada Tarix fanini o 'qitishda pedagogik texnologiyalardan foydalanishning ahamiyati borasida fikr-mulohazalar keltirilgan. Shuningdek, Tarix fanini o'qitishda qo'llaniladigan texnologiyalarga tarixiylik, qiyosiylik tamoyillari nuqtai nazaridan baho berilgan.