TURIZM EKOLOGIYASI - Ubaydullayeva Munisa (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola turizm ekologiyasining konsepsiyasi va evolyutsiyasi haqida umumiy ma’lumot beradi, uning maqsadi va rivojlanishi haqida tushuncha beradi. U turizm va ekologiyaning kesishishini oʻrganadi, ularning oʻzaro bogʻliq dinamikasini va barqaror turizm amaliyotiga ekologik tamoyillarning taʼsirini oʻrganadi.