MUSTAQIL SUD TIZIMI O‘ZBEKISTONDA QURILAYOTGAN DEMOKRATIK JAMIYATNING ASOSI - Qodirjonov Omadjon Tavakkaljon o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Absrakt: Ushbu maqolada, O‘zbekiston Respublikasini demokratik davlatga aylantirishda sud institutining ahamiyati, hamda ushbu organning boshqa davlat institutlaridan mustaqil faoliyat olib borishining afzalliklari, bu organ qonunchiligiga kiritilgan o‘zgarishlar hamda ularning tarixiy ahamiyati va buning O‘zbekiston xalqi uchun ahamiyati yoritiladi.