IJTIMOIY SIYOSATDA AHOLINING IQTISODIY FAOLLIGI - Haydarova Feruza Umurzoqovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ushbu maqolada ijtimoiy siyosatda aholing iqtisodiy faolligi va aholi bandligi iqtisodiy kategoriya sifatida tahlil qilingan, shuningdek O‘zbekiston Respublikasida iqtisodiyotni barqarorlashtirish sharoitida mehnat bozorini takomillashtirish, aholi bandligini oshirish, ishchi kuchiga bo‘lgan talab va taklif asosida bandlikni ta’minlashning ijtimoiy munosabatlari to‘g‘risida tahlil va natijalar keltirilgan.