ANALGETIKLAR - Nigora Yakubova; Tursunov Sobirjon Ibragimovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Antonatsiya: analgetik dori vositalarning turlari va klasifikatsiyasi ularning organizmga ta’siri markaziy va periferik nerv sistemasiga tasiri qo’zg’atuvchi va bloklovchi retseptorlar va foydali va nojo’ya tasirlari va qo’llashga qarshi ko’rsatmalari haqida to’xtalib o’tamiz