ONA TILI TA’LIMINI IJODIY TASHKIL ETISH - Tangriyeva Umida Allaberganovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada ona tili ta’limini ijodiy tashkil etish va bu boradagi metodik masalalar haqida so‘z yuritiladi.