O‘ZBEK VA NEMIS TILLARIDA MOTAM BILAN BOG‘LIQ SHAXS, NARSA, PREDMET VA JOY NOMLARI - Xusanova Zamira Ma‘rufjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Mazkur maqolada o‘zbek va nemis tillaridagi motam marosimi bilan bog‘liq joy, shaxs, narsa-predmet nomlarini anglatuvchi predmetlar tahlilga tortiladi, hamda ularning o‘xshash va farqli tomonlari o‘zbek va nemis tillari misolida ochib beriladi.