OMMAVIY AXBOROT VOSITALARINING INSON HAYOTIGA TA‘SIRI - Mardonova Sevara Ikhtiyorovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Globallashib borayotgan davrda ommabop jurnallar va mediani inson hayotida tutgan o’rni hamda ularning inson ongiga va sog’ligiga ta’siri,ishonchlilik darajasi va aniqlik nuqtai nazaridan baholash.