INVESTITSIYAGA TA’SIR QILUVCHI OMILLAR VA UNING MOLIYALASHTIRISH MANBALARI - Yuldasheva Dilnoza Bekmurodovna; Xodjimurodov Davlat Ibroxim o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Mazkur maqolada, investitsiyalarni qabul qilish va ularga ta'sir qiladigan omillar tahlil qilinadi. Investitsiyalar bilan bog'liq moliyalashtirishning asosiy tushunchalari, investitsiya qilish jarayonida ta'sir qiladigan iqtisodiy, siyosiy, ijtimoiy va boshqa omillar ko'rsatiladi. Shuningdek, investitsiya mablag'alari bilan bog'liq moliyalashtirish manbalari, ularning boshqarilishi, investitsiya mablag'larini taqsimlash va investitsion faoliyatni rag'batlantirish umumiy masalalar ko'rsatiladi.