BO‘LAJAK PEDAGOGLARDA KOMMUNIKATIV KOMPETENTLIKNI SHAKLLANTIRISH - Sherqo‘ziyeva Zarnigor Farhodjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada kommunikativ kompetentlik tushunchasining pedagogik nuqtai nazardan tahlil qilish masalasiga e'tibor qaratilgan. Ayniqsa, kommunikativ kompetentlik tushunchasiga nisbatan olimlar tomonidan berilgan ta'riflar, yondashuvlar mazmun mohiyatlari о„qituvchining kasbiy kompetentlik sifatlari keltilgan. Shuningdek, kommunikativ kompetentlikning yondashuvlari, mezonlari tahlil materiallar asosida bayon qilingan.