ZAMONAVIY VALYUTA BOZORLARI VA ULARNING RIVOJLANISH TENDENSIYALARI - Xolmamatov Murod; Umirov Abdisalom (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada zamonaviy valyuta bozorlarining mohiyati, valyuta operatsiyalari, xalqaro valyuta bozorlari haqida fikr mulohazalar keltirilgan. Shuningdek zamonaviy valyuta bozorlarining rivojlanish tendensiyalari ko’rib chiqilgan.