ЗООАНТРОПАНОЗ ИНВАЗИОН КАСАЛЛИКЛАРИДАН ЦЕНУРОЗНИНГ ТАРҚАЛИШИ, ДИАГНОСТИКАСИ ВА ҚАРШИ КУРАШ ЧОРА ТАДБИРЛАРИ - Газнакулов Тожимурод Киличевич; Аминжонов Шерзод Мирабосович (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Аннотация. Мақолада қўйларнинг паразитар “ценуроз” касалликлари тўғрисида йиллар давомида келтирилган патологик материалларни текшириш натижалари ҳақида маълумот берилган.