BО‘LАJАK О‘QITUVCHILАRNI KREАTIV YОNDАSHUV АSОSIDА MULОQОT MАDАNIYАTINI SHАKLLАNTIRISHNING PEDАGОGIK MUОMАLА MАDАNIYАTI VA PEDАGОGIK MUОMАLА USULLАRI - Qurbonova Nigina Boboxo‘jayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada o‘qituvchilarni tarbiyalash jarayonida e’tibor berilishi kerak bo’lgan jihatlar, kreativ yondashuv asosida muloqot madaniyatini shakllantirishda pedagogik muomala madaniyati va pedagogik muomala usullari manbalar va ilmiy adabiyotlar asosida keng yoritib o‘tilgan.