PEDАGОGIK TАJRIBА-SINОV ISHLАRI NАTIJАLАRI TАHLILI - Qurbonova Nigina Boboxo‘jayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada o‘qituvchilarni tarbiyalash jarayonida e’tibor berilishi kerak bo’lgan jihatlar, pedаgоgik tаjribа-sinоv ishlаrining nаtijаlаri tаhlili manbalar va ilmiy adabiyotlar asosida keng yoritib o‘tilgan. Tаjribа аvvаlidа innоvаsiоn fаоliyаt bо‘yichа tаlаbаlаr bilimining о‘zlаshtirish kо‘rsаtkichlаri jadvallar va aniq hisoblangan misollar bilan berib o‘tilgan.