DAVLAT-XUSUSIY SHERIKCHILIGI LOYIHASIDA KORPORATIV BOSHQARUVNI SHAKLLANTIRISHNING ILG‘OR XORIJIY TAJRIBALARI - Mo‘ydinov Ozodbek Olimjonovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada jahon amaliyotida sodir bo`lgan Davlat-xususiy sheriklik loyihasi jarayonlari, davlat boshqaruvi organi va xususiy sektor o‘rtasida huquqiy va iqtisodiy nuqtai nazar Malayziya misolida o‘rganildi.