ИСКУССТВО ОНОМАСТИЧЕСКИХ ЕДИНИЦ В СТИХАХ - Нигора Бафоева Азимовна; Жуманиязова Гулрух Шавкат кизи (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: mazkur maqolada Mirzo Kenjabekning “Xushxabar” she’riy to‘plamidada mavjud onomastic birliklar badiiy tahlil etilgan.