QISHKI MAVSUMDA AVTOMOBIL YO’LLARIDA HARAKAT XAVFSIZLIGINI OSHIRISH CHORA-TADBIRLARI - Xolxo’jayev Elmurod Muxtorovich; Xamrayev Zoxidbek Djambulovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada avtomobil yo’llarida harakat havfsizligini tashkil etish, yo’l harakatini tashkil qilishning asosiy maqsad va vazifalari hamda yo’l harakati xavfsizligini oshirishga qaratilgan chora tadbirlarni takomillashtirish usullari yoritilgan.