MAKTABGACHA BÒLGAN YOSHDAGI BOLALARDA CHET TILLARNI ÒQITISHNING ILMIY PEDAGOGIK ASOSLARI - Zikiryayeva Muhabbat; Mirzayeva Gulasal Ergashovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga ingliz tilini òrgatish usullari yozilgan bòlib, hozirda ingliz tili dunyo tili bòlib bormoqda shu bois uni maktabgacha yani boqcha yoshidan boshlash kerak bu bolalarni ingliz tilini oʻrganishiga samara beradi maqola shu haqida maʼlumot beradi.