INGILIZ TILINI BOSHLANGʻICH SINFLAR KESIMIDA OʻQITISHDA INNOVATSION METODLARDAN FOYDALANISH - Erniyozova Sohiba Ochil qizi; Turdaliyeva Shahnoza O`ktamovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Maqolada boshlang‘ich ta’lim tizimida o‘quvchilarning dars jarayonidagi bo'lgan qiziqishini oshirish uchun ingliz tili o'qitishning samarali, zamonaviy va innovatsion metodlari haqida to'xtalib o'tiladi.