INGLIZ VA O’ZBEK TILLARIDAGI FRAZEOLOGIZMLARNING QO’LLANILISHI - Po'lotova Gulmira Murodovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotasiya. Ushbu tezisda oʻzbek va ingliz tillaridagi frazeologik birliklar va frazeologizmlarning sinflarga tasniflanishi haqida misollar yordamida yoritib berilgan ma'lumotlar keltirib oʻtilgan.