XULQI OG‘ISHGAN O‘SMIRLAR BILAN ISHLASHDA OILAVIY MUNOSABATLARNING AHAMIYATI - Shukurоva Ilminur Bahtiyоrjоn qizi; Iminova Mubina Dilmurodjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada xulqi og‘ishgan o‘quvchilarni tarbiyalashda oila psixologiyasining o‘rni o‘smirlik davri, uning husususiyatlari va xulqi o‘g‘ushkanlikka moyillik sabablari haqida so‘z yuritadi.