TURIZM SOHASIDA TRANSPORT HIZMATLARI - Jo’rabayeva Fotima Zafarjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Turistik mahsulotning asosiy tarkibiy qismiga kiruvchi transport xizmatlari jami turizm xizmatlarining 27 % tashkil etadi. Bundan ko’rinib turibdiki, transport xizmatlari ushbu sohaning muhim va ajralmas tarmoqlaridan biri hisoblanadi. Ushbu maqolada turizmda transport xizmatlarining o’rni, vazifasi va uni yanada takomillashtirish yo’llari ko’rib chiqildi.