BO’LAJAK TA’LIM TARBIYACHISINING BOLALAR JISMONIY RIVOJLANISHI BO’YICHA BILIMLARNI TAKOMILLASHTIRISH - To‘rayev Axrorbek Tojdinovich; Olimjonova Kamolaxon Rustamjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqola bo'lajak ta'lim tarbiyachisining bolalar jismoniy rivojlanishi bo'yicha bilimlarni takomillashtirish mavzusini o'rganadi. Maqolada o'zbek va xorij olimlarining ilmiy ishlari tahlil qilingan, shuningdek, mavzu yuzasidan olib borilgan tadqiqot natijalari keltirilgan.